William book


My life style planning

1AM > 8AM   ==   7 hrs sleep

8AM > 9AM   ==   1 hrs back office

9AM > 11AM   ==   2 hrs 1 stage working

11AM > 15PM   ==   4 hrs 2 stage working

15PM > 18PM   ==   4 hrs 3 stage working

18PM > 22PM  ==   4 hrs Free time ( normally working )

22PM > 23PM  ==  1 hr Back Home

23PM > 01AM  ==  2 hrs Home time


1 Comment so far
Leave a comment

new plan updated
1AM sleep
7AM getup
8AM back office and day planning
9AM 1stage working
1PM 2stage working ( include lunch )
7PM 3stage day planning ( include dinner )
10PM start back home
1AM sleep

Comment by hkttz




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: